Sistemul de pardoseli slefuite diamantat HTC: sa intelegem tehnologia, pastilele diamantate si pasii necesari

Pionierul sistemelor de pregatire a suprafetelor pardoselelor din beton (inclusiv a altor tipuri de suprafete cementoase sau din pietre naturale), a slefuirii si polisarii acestora, compania HTC Suedia produce echipamentele necesare, utilajele, sculele, pastilele diamantate si ofera scolarizarea necesara pentru a pregati, a slefui si a polisa suprafetele pardoselelor din beton pana la perfecțiune. Compania suedeza a schimbat piata de astazi, din intreaga lume a pardoselelor industriale (si nu numai), prin inovatiile aduse si prin standardizarea metodelor de slefuire si polisare a pardoselelor din beton. HTC ofera firmelor de executie pardoseli, constructorilor si celor interesati, cele mai noi utilaje si tehnologii, care sunt recomandate si folosite in intreaga lume, pentru a ridica proiectele de pardoseli la un alt nivel: la nivelul de excelenta.

SKOTECH SOLUTIONS va sta la dispozitie cu toata gama de utilaje HTC pentru slefuirea si polisarea pardoselelor, cu sculele si pastilele diamantate necesare executiei lucrarilor, dar si cu suportul tehnic necesar invatarii pas cu pas a acestor tehnologii.
Fiind disponibile in diferite variante si dimensiuni, utilajele de slefuit HTC sunt concepute astfel incat sa poata rezolva orice situatie intalnita, de la slefuirea marginilor pardoselei, pana la pelucrarea suprafetelor mari, industriale. Prin folosirea acestor tehnologii, impreuna cu sistemele diamantate, ecologice de intretinere a pardoselelor (vezi pad-urile diamantate HTC TWISTER), care sunt folosite pentru curatarea mai multor tipuri de pardoseli FARA a fi nevoie de utilizarea detergentilor, HTC ofera sisteme complete care va garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate, la costuri accesibile.

Ghid de folosire a pastilelor diamantate HTC, pentru slefuirea si polisarea pardoselelor din beton.

Fiecare suprafata si proiect este diferit, iar prelucrarea acesteia necesita cunostinte si experienta in vederea obtinerii rezultatelor scontate, intr-un mod eficient. Ghidul de folosire a pastilelor diamantate HTC de mai sus, este un tabel simplu, care ajuta executantii acestor lucrari, sa aleaga pastilele diamantate necesare, respectiv ofera specificatii privind ordinea pasilor de slefuire pentru diferitele tipuri de suprafete. Ghidul va ajuta sa alegeti produsul, granulatia necesara, tipul de pastila diamantata si treapta de viteza a utilajelor, pentru prelucrarea suprafetelor, incepand de la betonul moale, pana la un beton foarte tare, avand la baza testul de zgariere cu testerul Moh’s (disponibil la SKOTECH SOLUTIONS).

Recomandari privind alegerea corecta a utilajelor si a pastilelor diamantate necesare

In vederea obtinerii unor suprafete slefuite de buna calitate la costuri optime, executantii trebuie sa inteleaga intregul proces de slefuire si polisare diamantata, dupa care sa poata lua deciziile corecte in alegerea utilajelor necesare si a sculelor diamantate potrivite. Inainte de aceste decizii, executantii trebuie sa-si raspunda cel putin la urmatoarele intrebari:

  • Care este specificul suprafetei existente (dimensiune, stereotomie, tip finisaj, etc)?
  • Care este duritatea suprafetei de prelucrat (scala Moh’s)?
  • Care este tipul de finisaj dorit?
  • Care sunt utilajele disponibile?
  • Care este timpul acordat executiei?

Raspunzand cel putin la aceste intrebari, executantii pot lua deciziile corecte in alegerea utilajelor si pastilelor necesare prelucrarii suprafetelor proiectului.

ATENTIE! Alegerea pastilelor nepotrivite, poate duce la rezultate care nu sunt conforme cu cerintele fiecarui proiect in parte, sau la costuri mari de executie.

SKOTECH SOLUTIONS va poate veni in ajutor, oferind recomandarile necesare alegerii consumabilelor potrivite, functie de specificul fiecarui proiect.