Utilaje noi la SKOTECH SOLUTIONS –  scarificatoare, freze de beton AIRTEC Elvetia

Freze, scarificatoare de beton AIRTEC disponibile la SKOTECHSOLUTIONS. Marca elvetiana de top, AIRTEC produce cele mai bune freze.

Producatorii din Elvetia sunt cunoscuti in primul rand pentru precizia lor, pentru atentia la detalii si calitatea produselor.

Noi, cei de la SKOTECHSOLUTIONS nu suntem cunoscuti pentru ciocolata, ci pentru calitatea, durabilitatea si precizia utilajelor pe care le importam si le promovam.

In decursul anilor am incercat sa oferim pietei din Romania utilaje specializate de cea mai buna calitate. Marcile care fac parte din patrimoniul nostru sunt recunoscute in intreaga lume ca  marci de top in domeniile lor. Totusi, pana acum nu am reusit sa acoperim in totalitatea domeniul utilajelor de prelucrare a suprafetelor pardoselilor. Ne-au lipsit utilaje care reusesc printr-o trecere sa indeparteze grosimi mari de pe suprafata betoanelor.

In Februarie 2020 am acoperit acest „gol”, oferind pietei din Romania frezele sau scarificatoarele de beton marca AIRTEC Elvetia. Compania a fost infiintata in 1974 avand astfel o experienta indelungata in productie si continua dezvoltare a utilajelor de prelucrare a suprafetelor pardoselilor. Produsele AIRTEC fiind recunoscute in intreaga lume pentru calitatea, durabilitatea si precizia lor.

In curand vom oferi pentru testare sau spre inchiriere freze / scarificatoare AIRTEC, pentru a putea face cunostinta cu calitatea elvetiana.

Comenzile pot fi lansate in Romania numai prin SKOTECHSOLUTIONS !

* Accesati si site-ul nostru dedicat purificatoarelor de aer, atat pentru un mediu industrial, cat si pentru locuinte / birouri: https://aer-curat.com/