Utilaje noi la SKOTECH SOLUTIONS –  scarificatoare, freze de beton AIRTEC Elvetia

Freze, scarificatoare de beton acum la SKOTECHSOLUTIONS !

Producatorii din Elvetia sunt cunoscuti in primul rand pentru precizia lor, pentru atentia la detalii si calitatea produselor – vezi marcile de ceasuri elvetiene – si bineinteles pentru ciocolata lor.

Noi, cei de la SKOTECHSOLUTIONS nu suntem cunoscuti pentru ciocolata, ci pentru calitatea, durabilitatea si precizia utilajelor pe care le importam si le promovam.

In decursul anilor am incercat sa oferim pietei din Romania utilaje specializate de cea mai buna calitate, marcile care fac parte din patrimoniul nostru sunt recunoscute in intreaga lume ca  marci de top in domeniile lor. Totusi, pana acum nu am reusit sa acoperim in totalitatea domeniul utilajelor de prelucrare a suprafetelor pardoselilor, lipsindu-ne utilaje care reusesc printr-o trecere sa indeparteze grosimi mari de pe suprafata betoanelor.

Incepand din luna Februarie 2020, putem sa acoperim acest „gol”, oferind pietei din Romania frezele sau scarificatoarele de beton marca AIRTEC Elvetia. Compania a fost infiintata in 1974 avand astfel o experienta indelungata in productia si continua dezvoltare a utilajelor de prelucrare a suprafetelor pardoselilor, produsele AIRTEC fiind recunoscute in intreaga lume pentru calitatea, durabilitatea si precizia lor.

In curand vom oferi pentru  testare si/sau spre inchiriere freze / scarificatoare AIRTEC, pentru a putea face cunostinta cu calitatea elvetiana.

Comenzile pot fi lansate in Romania numai prin SKOTECHSOLUTIONS !