Noua masina de slefuit HTC 510

HTC Floorsystems Suedia – expertul in slefuirea pardoselilor – lanseaza noua masina de slefuit HTC 510, completand gama de utilaje START & GRIND. Masini simple, robuste si usor de manevrat. 

Noul utilaj HTC 510 inlocuiste vechiul si indragitul HTC GL550, masina de slefuit preferata de catre contractorii generali, firmele de inchirieri, respectiv de firmele mici si mijlocii de executie.

HTC 510 fiind o masina de slefuit cu rotatie planetara, este o masina puternica, potrivita pentru prelucrarea diferitelor tipuri de suprafete. Versatilitatea este completata de cele doua versiuni electrice, monofazica (230V) si trifazica (400V).

Noul utilaj este perfect si pentru inchiriere, fiind echipat cu un contor digital de masurare a intervalului de utilizare.  O atentie sporita s-a acordat usurintei in manipulare si transportare. Masina de slefuit dispune de un cadru pliabil, modular, care poate fi separat de unitatea de slefuire facilitand astfel transportarea. Fusta de praf  metalica este flotanta pentru a colecta cat mai eficient praful.

Noul utilaj HTC 510 se lanseaza in aceste zile la Targul International de Constructii BAUMA 2019 din Munchen.

Comenzile pot fi lansate in Romania numai prin SKOTECHSOLUTIONS incepand din Iunie 2019, primele utilaje putand fi livrate din  data de 15 Iulie 2019.

Detalii despre noua masina de slefuit gasiti AICI!