HTC lanseaza noua gama de masini pentru lucrari de slefuire mai mici

HTC – expertul in slefuirea pardoselilor – lanseaza o noua gama de masini mici de slefuit pardoseli si aspiratoare sub denumirea de START & GRIND. Masini simple, robuste si usor de manevrat. Aceste produse entry-level sunt potrivite in special pentru pregatirea pardoselilor si pot rezolva orice provocare, de la slefuirea marginilor pana la slefuirea suprafetelor de dimensiuni medii. Acestea vor inlocui gama HTC Greyline™.

Aceste utilaje au fost concepute pentru utilizatorii fara prea multa exeprienta in slefuirea pardoselilor , dar care doresc sa incerce aceasta tehnologie. Astfel, noile utilaje sunt echipamente ideale pentru inchiriere. O atentie sporita s-a acordat usurintei in manipulare si transportului, precum si sigurantei utilizatorilor. Masinile de slefuit dispun de un cadru pliabil, care poate fi, de asemenea, separat de unitatea de slefuire si faciliteaza transportul acestora. Utilajele sunt prevazute cu fuste de praf flotante pentru colectarea eficienta a prafului si cu un contor digital pentru monitorizarea orelor de functionare ale masinii.

Toate aspiratoarele HTC beneficiaza acum de un filtru HEPA H13, care capteaza cele mai fine particule de praf si au certificarea “H Class”, care reprezinta cel mai inalt standard international in testarea aspiratoarelor umede si uscate.

Cathérine Königk, sefa departamentul de marketing la HTC Suedia, isi rezuma punctul de vedere asupra noii game:

“Suntem incantati sa oferim clientilor nostri noua gama de utilaje entry-level, practice si robuste. Vrem sa imbunatatim intreaga experienta de slefuire a pardoselilor si care incepe de la modul de transport, de exemplu, cu cadrul separabil pentru incarcarea mai usoara intr-o masina obisnuita. Apoi, asamblarea utilajelor ar trebui sa fie simpla, sa le porniti si sa executati lucrarea. Aceste utilaje de inalta performanta sunt fabricate in conformitate cu standardele de siguranta exigente si puteti simti calitatea acestora atunci cand lucrati cu ele. Prin urmare, sunt sigura ca vor fi foarte apreciate de clientii nostri.”

Gama START & GRIND cuprinde urmatoarele modele:

  • HTC 280 – masina de slefut pardoseli agila, cu functie integrata de slefuire a marginilor
  • HTC 400 – o masina puternica pentru slefuit pardoseli cu un disc mare de slefuire si viteza crescuta de indepartare
  • HTC 450 – masina de slefuit versatila, planetara, cu trei capete de slefuire contra-rotative
  • HTC D10 – aspirator usor si versatil, ideal pentru masinile de slefuit manuale si lucrarile uzuale de aspirare
  • HTC D20 – aspirator cu putere mare de aspirare, recomandat pentru HTC 280 si 450
  • HTC D30 – aspirator foarte puternic, cu trei motoare
  • HTC PS30 – preseparator pentru separarea particulelor mai mari care pot aparea in timpul procesului de slefuire sau frezare a pardoselilor

Noile utilaje au fost lansate la nivel mondial in 23 ianuarie 2019.

*Citat din comunicatul de presa HTC Suedia, postat pe site-ul: www.htc-floorsystems.com