Husqvarna lanseaza noua gama de masini pentru slefuit pardoseli

Skotech Solutions

HUSQVARNA – lanseaza o noua gama de masini pentru slefuit pardoseli si aspiratoare. Masini simple, robuste si usor de manevrat. Aceste produse entry-level sunt potrivite in special pentru pregatirea pardoselilor si pot rezolva orice provocare, de la slefuirea marginilor pana la slefuirea suprafetelor de dimensiuni medii. Acestea vor inlocui gama HTC.

Aceste utilaje au fost concepute pentru utilizatorii fara prea multa exeprienta in slefuirea pardoselilor, dar care doresc sa incerce aceasta tehnologie. Astfel, noile utilaje sunt echipamente ideale pentru inchiriere. O atentie sporita s-a acordat usurintei in manipulare si transportului, precum si sigurantei utilizatorilor. Masinile de slefuit dispun de un cadru pliabil, care poate fi, de asemenea, separat de unitatea de slefuire si faciliteaza transportul acestora. Utilajele sunt prevazute cu fuste de praf flotante pentru colectarea eficienta a prafului si cu un contor digital pentru monitorizarea orelor de functionare ale masinii.

Toate aspiratoarele HTC beneficiaza acum de un filtru HEPA H13, care capteaza cele mai fine particule de praf si au certificarea “H Class”, care reprezinta cel mai inalt standard international in testarea aspiratoarelor umede si uscate.

Cuprind urmatoarele modele:
  • PG 280 – masina de slefut pardoseli agila, cu functie integrata de slefuire a marginilor
  • PG 400 – o masina puternica pentru slefuit pardoseli cu un disc mare de slefuire si viteza crescuta de indepartare
  • PG 450 – masina de slefuit versatila, planetara, cu trei capete de slefuire contra-rotative
  • S 13 – aspirator usor si versatil, ideal pentru masinile de slefuit manuale si lucrarile uzuale de aspirare
  • S 26 – aspirator cu putere mare de aspirare, recomandat pentru PG 280 si PG 450
  • S 36 – aspirator foarte puternic, cu trei motoare
  • C 3000 – preseparator pentru separarea particulelor mai mari care pot aparea in timpul procesului de slefuire sau frezare a pardoselilor

Noile utilaje au fost lansate la nivel mondial.

* Accesati si site-ul nostru dedicat purificatoarelor de aer, atat pentru un mediu industrial, cat si pentru locuinte / birouri: https://aer-curat.com/