Cumpara noua masina de slefuit HTC280 si primesti cadouri in valoare de 400 euro*

HTC 280 noua masina de slefuit pentru pregatirea suprafetelor este o masina de slefuit beton de dimensiuni mici dar puternica, cu un motor de 2.2 kW. Noul utilaj este ideal pentru slefuirea suprafetelor mai mici in vederea corectarii denivelarilor, pregatirii stratului suport pentru aplicarea ulterioara a diferitelor acoperiri (sapa autonivelanta, rasini epoxidice, gresie, etc).

HTC 280 poate fi transformata usor si rapid intr-o masina de slefuit margini fara sa mai fie nevoie de alte accesorii sau chituri suplimentare. Indepartati carcasa laterala si asezati-o in locul special amenajat, langa motor, pentru a evita pierderea acesteia. Inclinati rotile si fixati-le in pozitia dorita. Slefuirea marginilor se poate executa pe ambele laterale.

In luna APRILIE 2019, la fiecare masina de slefuit HTC 280 achizitionata de la SKOTECHSOLUTIONS, veti primii cadouri in valoare de 400 euro, constand din pastile diamantate pentru slefuirea si netezirea suprafetelor pardoselilor dure. Pastilele diamantate oferite vor fi cu un singur segment, pentru a creste performanta acestora inclusiv pe o masina cu greutati reduse, asa cum este noul HTC 280. Aceasta promotie este valabila pentru utilajele comandate si achitate pana la 30.04.2019.

Pentru a primi mai multe informatii despre campaniile “Produsul lunii”, urmariti-ne pe website sau Facebook.