Sistemul de pardoseli slefuite diamantat HTC: sa intelegem tehnologia, pastilele diamantate si pasii necesari

HTC Suedia, pionierul sistemelor de pregatire a suprafetelor pardoselilor din beton (inclusiv a altor tipuri de suprafete cementoase sau din piatra naturala), al slefuirii si polisarii acestora, produce echipamentele, utilajele, sculele si pastilele diamantate necesare si ofera scolarizarea necesara pentru a pregati, a slefui si a polisa suprafetele pardoselelor din beton pana la perfectiune. Compania suedeza a schimbat la nivel mondial industria de prelucrare a pardoselilor industriale prin inovatiile aduse si prin standardizarea metodelor de slefuire si polisare diamantate.  HTC ofera companiilor de executie pardoseli, constructorilor si celor interesati, utilaje si tehnologii de ultima ora, pentru a ridica proiectele de pardoseli la un alt nivel, cel excelenta.

SKOTECH SOLUTIONS va sta la dispozitie cu toata gama de utilaje HTC pentru slefuirea si polisarea pardoselelor, cu sculele si pastilele diamantate necesare executiei lucrarilor, dar si cu suportul tehnic necesar invatarii pas cu pas a acestor tehnologii.
Fiind disponibile in diferite variante si dimensiuni, utilajele de slefuit HTC sunt concepute astfel incat sa poata rezolva orice situatie intalnita, de la slefuirea marginilor pardoselei, pana la pelucrarea suprafetelor mari, industriale. Prin folosirea acestor tehnologii, impreuna cu sistemele diamantate, ecologice de intretinere a pardoselelor (vezi pad-urile diamantate HTC TWISTER), care sunt folosite pentru curatarea mai multor tipuri de pardoseli FARA a fi nevoie de utilizarea detergentilor, HTC ofera sisteme complete care va garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate, la costuri accesibile.

Solutii inedite pentru slefuirea betonului
Futuristic empty room, 3D Rendering
Ghid de folosire a pastilelor diamantate HTC, pentru slefuirea si polisarea pardoselelor din beton.

Fiecare suprafata si proiect este diferit. Prelucrarea suprafetelor necesita cunostinte si experienta in vederea obtinerii rezultatelor scontate, intr-un mod eficient. Ghidul de folosire al pastilelor diamantate HTC este un tabel simplu, care ajuta executantii din domeniu sa aleaga pastilele diamantate potrivite. Ghidul ofera specificatii privind ordinea pasilor de slefuire in functie de diferitele tipuri de suprafete si ajuta la alegerea pastilei diamantate in functie de duritatea pardoselii si de treapta de viteza a utilajelor.  Pentru prelucrarea suprafetelor sa ve tine cont de tipul de beton, i.e. de la cel moale pana la un beton foarte tare, avand la baza testul de zgariere cu testerul Moh’s (disponibil la SKOTECH SOLUTIONS).

Recomandari privind alegerea corecta a utilajelor si a pastilelor diamantate necesare

In vederea obtinerii unor suprafete slefuite de buna calitate la costuri optime, executantii trebuie sa inteleaga intregul proces de slefuire si polisare diamantata, sa ia deciziile corecte in alegerea utilajelor necesare si a sculelor diamantate potrivite.

Iata cateva din intrebarile utile la care executantii ar trebui sa isi raspunda:

  • Care este specificul suprafetei existente (dimensiune, stereotomie, tip finisaj, etc)?
  • Care este duritatea suprafetei de prelucrat (scala Moh’s)?
  • Care este tipul de finisaj dorit?
  • Care sunt utilajele disponibile?
  • Care este timpul acordat executiei?

Raspunsurile la aceste intrebari va ajuta in luarea deciziilor corecte privind alegerea utilajelor si a consumabilelor diamantate necesare prelucrarii suprafetelor fiecarui proiect.

ATENTIE! Alegerea pastilelor nepotrivite poate duce la rezultate neconforme cu rezultatul dorit sau la costuri ridicate de executie.

Pentru a evita aceste situatii nedorite, SKOTECH SOLUTIONS va poate veni in ajutor, oferind consultanta in alegerea celor mai portivite consumabile in functie de specificul fiecarui proiect.